U bevindt zich hier:Nieuws»Check e-mail adressen in de ledenadministratie

Check e-mail adressen in de ledenadministratie

Als het goed is heb je (als je VVW-lid bent) recent e-mail ontvangen van V.V. Wemeldinge.

Aan alle leden van V.V. Wemeldinge,

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft de KNVB een serie wijzigingen doorgevoerd. Eén er van heeft betrekking op  de informatievoorziening betreffende; programma’s, uitslagen, standen enz.
Er worden door de KNVB twee Apps ondersteund, welke kunnen worden geïnstalleerd op je smartphone of tablet.  Deze kunnen op de gebruikelijke wijze worden gedownload uit de App Store (Apple) of de Play Store (Android).

Voor het gebruik hiervan is het noodzakelijk dat je e-mail adres correct in de KNVB administratie is vastgelegd (in Sportlink).

Kortweg komt het neer op het volgende:

• De “Voetbal.nl” App is informatief voor geïnteresseerde leden van de KNVB
• De “KNVB Wedstrijdzaken” app is noodzakelijk voor alle leden die een taak hebben in de invulling van het wedstrijdformulier (leiders, aanvoerders, scheidsrechters, wedstrijd coördinatoren)

Zie hieronder de bijzonderheden die de KNVB hiervoor heeft rondgestuurd.

De Voetbal.nl app (gaat online in de week van 22 t/m 25 augustus)
Uitslagen, standen, programma’s en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail ontvangt.

• Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd zijn, dan heb je alles al goed voor elkaar!
• Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

De app KNVB Wedstrijdzaken (is nu al te benaderen)
Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

• Registreer je in de app met het e-mailadres waar je deze mail op ontvangt.
• De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Belangrijk:

Heb je bovenstaande informatie NIET ontvangen via de e-mail, dan kunnen we concluderen dat je e-mail adres niet correct in Sportlink staat vermeld.

Stuur in dat geval even een berichtje naar Tonny van der Linden ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), dan kunnenwij dit aanpassen.

Wanneer in een gezin meerdere personen lid zijn van de vereniging kunnen deze allemaal via een eigen account gebruik maken van de app’s. Dan is wel voor elk lid een apart e-mailadres benodigd. Nu staat bijna altijd bij alle gezinsleden hetzelfde e-mail adres.

Geef het even door als dit gewijzigd moet worden

Groeten,

Piet Oosterlee