U bevindt zich hier:Nieuws»KNVB apps Voetbal.nl en KNVB Wedstrijdzaken

KNVB apps Voetbal.nl en KNVB Wedstrijdzaken

Informatie afkomstig van de KNVB.

Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app staan klaar!

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Dit betekent dat je ook van start kunt met de nieuwe Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app.
Of je nou alleen voetballiefhebber, ouder, fan of speler bent. Of je gaat als scheidsrechter, wedstrijdsecretaris of aanvoerder aan het werk. Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app komt altijd van pas!

In deze mail een korte uitleg over wanneer je welke app moet gebruiken. En daarnaast wat handige informatie om met je leden te delen. Later deze week sturen we nog een mail met nog meer uitleg en tips.

De KNVB Wedstrijdzaken app
Dé app met het digitaal wedstrijdformulier.
Speciaal voor wedstrijdsecretarissen, voor de leiders, voor de aanvoerders van de teams en uiteraard ook voor de scheidsrechters.

Voetbal.nl
De app voor iedere voetballiefhebber in Nederland!
Of je nou speler, ouder, opa of oma bent. Altijd en overal op de hoogte van de uitslagen, standen, programma's. Volg je favoriete spelers en mis niks!

Van start met Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app.
Beide apps beginnen bij het inloggen en registreren. Of je nou met Voetbal.nl of met de KNVB Wedstrijdzaken app gaat werken, leden dienen zich altijd te registeren en in te loggen met het e-mailadres dat bekend is bij de club. Voordeel is dat je in beide apps met dezelfde gegevens kan inloggen.
Log je in met het mailadres zoals bekend is bij de club dan wordt de app gelijk nog leuker. Op je startscherm staat dan niet alleen belangrijk KNVB/voetbalnieuws maar vooral jouw activiteiten. Denk aan je programma en je uitslagen. Goed inloggen is dus heel belangrijk.
Kom je er niet uit? Kijk dan hier voor hulp.

Ondersteuning

We staan klaar om je te helpen. Natuurlijk. Maar, er is een maar. We krijgen letterlijk honderden vragen uit vele hoeken. Belangrijk om dat in goede banen te leiden. En jullie hulp is daarbij van belang.
Ben jij wedstrijdsecretaris bij jouw vereniging?
Zorg ervoor dat jij de verenigingsfunctie “Wedstrijdsecretaris mDWF” hebt. Stem dat indien nodig af met je ledenadministrateur. Met die functie kan jij op de wedstrijddag alle teams en alle scheidsrechters helpen met het invullen van de wedstrijdformulieren.
Hebben leden vragen over inloggen en mailadressen?
Help ze dan vooral op de club. Gelukkig hebben vele clubs de leden opgeroepen mailadressen bij de club te laten vastleggen. Ook handig voor de club: Hebben jullie gelijk de mailadressen voor de contributiefactuur.
Hebben leiders/aanvoerders/wedstrijdsecretarissen vragen over KNVB Wedstrijdzaken?
Als het gaat om uitleg en regels heeft de KNVB een overzichtelijke pagina in Assist klaarstaan. Met bijvoorbeeld duidelijke instructievideo's en verdere uitleg.
Hierbij natuurlijk de link: http://www.knvb.nl/mdwf