U bevindt zich hier:Nieuws»Gebruiksvoorwaarden Voetbal.nl aangepast

Gebruiksvoorwaarden Voetbal.nl aangepast

Geplaatst op verzoek van de KNVB.

De voorwaarden voor het gebruik van Voetbal.nl zijn gewijzigd.

Deze nieuwe voorwaarden gelden zowel voor de website van Voetbal.nl als voor de Voetbal.nl app. Wat houdt dat in voor jou als gebruiker? Heb je een account aangemaakt op Voetbal.nl? Gefeliciteerd! Hiermee kun je jouw favoriete clubs, teams en spelers volgen; uitslagen en statistieken zien en ander voetbalnieuws ontvangen. Daarnaast kun je als speler of vrijwilliger op een handige manier informatie zien of delen, zoals wie er aanwezig is bij een wedstrijd, wie er rijdt naar een uitduel of wie er aan de beurt is voor de was.

Eigen gebruik

Maar let op! Wanneer je een account op Voetbal.nl hebt aangemaakt, is dat alleen voor je eigen gebruik en niet voor andere (commerciële) doeleinden. Een account voor anderen aanmaken of beheren mag dus niet, hoe goed je het waarschijnlijk ook bedoelt. Wanneer je je niet houdt aan de voorwaarden van Voetbal.nl, die middels de link hieronder in het geheel te lezen zijn, dan kunnen we jouw account beperken of in het uiterste geval zelfs stopzetten. Probeer dat dus te voorkomen door je netjes aan de regels te houden.

 

Links naar pagina's

Op Voetbal.nl vind je een aantal links naar andere pagina's. Die zijn er voor jouw gemak. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina’s. Tot slot wensen wij jou heel veel plezier met het gebruik van Voetbal.nl!

Zie de volledige gebruikersvoorwaarden op: https://www.voetbal.nl/gebruikersvoorwaarden-voetbal.nl

 

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Naar de Top

© VV Wemeldinge 2018