U bevindt zich hier:Teams»Pupillen»VV Wemeldinge JO11-1»V.V. Wemeldinge JO11-1 plaatst zich voor bekerfinale

V.V. Wemeldinge JO11-1 plaatst zich voor bekerfinale

Spannende wedstrijd tegen Patrijzen eindigt in 2-1 zege

Op Hemelvaartsdag stond de halve finale van de jeugdbeker op het programma. Daarin speelde Wemeldinge JO11-1 een thuiswedstrijd tegen Patrijzen JO11-1.
Als snel kwam Wemeldinge op een 1-0 voorsprong, maar nog voor rust kwamen de Patrijzen weer op gelijke hoogte, zij het dat dit wel een zeer ongelukkig eigen doelpunt van Wemeldinge was.
Deze gelijke stand was echter maar van korte duur want via een mooie aanval wist Wemeldinge wederom op voorsprong te komen.

Na rust deed Patrijzen er alles aan om toch nog een penalty-serie uit het vuur te slepen maar gescoord werd er niet meer zodat Wemeldinge JO11-1 de finale mag gaan spelen.

De foto is gemaakt door Frans van Pagee (wederom bedankt Frans) en binnenkort zullen er op zijn facebook-pagina waarschijnlijk nog wel veel meer plaatjes van deze wedstrijd te zien zijn.