U bevindt zich hier:Teams»Pupillen»VV Wemeldinge JO11-1»WEMELDINGE JO11 PAKT DE BEKER

WEMELDINGE JO11 PAKT DE BEKER

In Etten Leur wordt DSE met 4 - 2 verslagen.

Op 2 juni was het zover. Finaledag. Om 11:00 stond de mooie "Wemeldinge"- bus klaar op het parkeerterrein om de spelers, ouders en supporters naar Etten Leur te vervoeren.
De merchandising-afdeling van VVW deed goede zaken door nog wat sjaals, T-shirts e.d. te verkopen en vervolgens kon de reis beginnen. Toch wel wat zenuwen voor deze belangrijke wedstrijd natuurlijk, en in sommige gevallen nog erger bij de ouders dan bij de spelers zelf.

De wedstrijd zelf werd gespeeld op kunstgras en dat was voor de Wemeldingse jongens wel wat onwennig, want daar speelden ze normaal nooit op. Toch kwam Wemeldinge op voorsprong door een doelpunt van Gijs. Maar de Brabantse jongens kwamen vervolgens weer op gelijke hoogte, en namen vlak voor rust zelfs een 1 - 2 voorsprong. Zij sprongen een stuk efficiƫnter met de kansen om dan Wemeldinge.

Na rust kwam Wemeldinge weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Bas. En daar bleef het niet bij want eerst zorgde Liam er voor dat Wemeldinge weer op voorsprong kwam, en met de 4 - 2 van Gijs was de wedstrijd beslist. De beker is binnen. Dit is een mooie ervaring jongens (en begeleiding). Hier moet je van genieten. GEFELICITEERD !!!!!!!!!!!!!