U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 3»Wemeldinge 3 verspeelt kostbare punten in Waarde

Wemeldinge 3 verspeelt kostbare punten in Waarde

Duel eindigt in een 2 - 2 gelijk spel.

Hadden we nou 15 spelers? Of 14 spelers en een keeper? Dat was de vraag die maar door het hoofd bleef spoken bij John W. voorafgaand aan de wedstrijd. The Wall gaf uiteindelijk het bevrijdende antwoord: Het bleken 15 spelers te zijn zonder keeper, waardoor gelegenheidsgoalie Chocolaatje de handschoenen weer maar eens mocht aantrekken. Ondanks dat er genoeg wissels waren kampen diverse spelers met blessures, waardoor de vier wissels eigenlijk een grotere luxe leken dan daadwerkelijk het geval was. De spelers van Waarde hadden een feestje in de benen maar dit kon de thuisploeg er niet van weerhouden om verrassend op voorsprong te komen, waardoor we al snel tegen een achterstand aankeken. Gelukkig was het De Tamme die de stand weer recht kon trekken met een knappe kopbal op aangeven van De Neus (1-1). De eerste helft verliep qua voetbal zonder noemenswaardige gebeurtenissen, er werden door beide ploegen in de beginfase van de wedstrijd weinig echte uitgespeelde kansen gecreëerd. Voorin was het Johnny Concrete die wat geïsoleerd stond te acteren en af en toe stoomden de middenvelders door naar de 16 meter van de tegenstander. Waarde kwam tegen het einde van de eerste helft, middels enkele counters, gevaarlijk voor de prima keepende Chocolaatje die zijn mannetje stond, en de ruststand op 1-1 wist te houden. Ook stofzuiger Boy heeft ontzettend veel meters gemaakt in de eerste helft waardoor de schade beperkt bleef tot 1-1.

Na rust werden er dan toch twee (licht)geblesseerde spitsen ingebracht, Zuko en Marnix, en ook de wel fitte pinchhitter John W. werd ingebracht. Alles of niets voetbal dus, wellicht dat zij de wedstrijd konden openbreken was de gedachte van coach Haagse Neyts. Het pakte echter anders uit kort na rust na een onfortuinlijke corner die er zomaar invloog bij de eerste paal, waarbij zowel HansKans als Choco elkaar in de weg liepen. Niets aan te doen, maar weer een achterstand dus tegen een ploeg die op de ranglijst onderaan bungelt. De rest van de tweede helft kon Waarde geen echte vuist meer maken, maar de spitsen van Wemeldinge 3 blijven maar droog staan in de afgelopen wedstrijden. De ene kans na de andere werd niet verzilverd. Uiteindelijk was het dus weer een middenvelder die de trekker dan maar moest overhalen, het was Elsie die op aangeven van een andere middenvelder Franciscus A. de 2-2 wist binnen te schieten. Dit was tevens de eindstand en hiermee zijn we gezakt naar de 4e plaats op de ranglijst, SSV '65 5 is ons nu gepasseerd.

Nog enkele opvallende zaken: de vrouw van Elsie blijkt KNO-arts te zijn. En dementie is in het team geslopen, de grappen van Boeije zijn al na 5 minuten vergeten (of waren ze misschien gewoon niet grappig? ;-))

Volgende week de topper tegen Kloetinge 7 thuis, komt dat allen aanschouwen. We hebben nog wat recht te zetten na de verloren uitwedstrijd!

Van de reporter ter plaatse.