U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge wint niet van zwak Biervliet

Wemeldinge wint niet van zwak Biervliet

Bekerduel in Biervliet eindigt in 1 - 1.

Met een aantal invallers (en eentje die het had verslapen !!!) naar Zeeuws Vlaanderen om daar tegen de zondag vijfde klassers aan te treden. Het eerste kwartier was Wemeldinge veruit de betere ploeg, het enige wat nog ontbrak was de verdiende voorsprong. Pech en een aantal goede reddingen van de doelman stonden de 0 - 1 in de weg. Na een kwartier werd het allemaal wat slordiger en kwam de thuisploeg steeds beter in de wedstrijd. Ze kregen zelfs een unieke kans om op voorsprong te komen, toen de bal op de stip ging na een duidelijke overtreding in de 16m. Tim wist de inzet echter te stoppen. De tegengoal kwam er later toch na balverlies op onze linkerkant. Vervolgens moest Maurice na een blessure vervangen worden door Robin van Wijk. Met een achterstand gingen de bezoekers de rust in.

Na rust was Wemeldinge wat actiever zonder nu echt goed te gaan voetballen. Wel kwamen er wat kansen op de gelijkmaker maar het vizier stond niet scherp. Uiteindelijk ging de bal nogmaals op de stip. Pieter werd buiten de 16m vastgehouden en zijn tegenstander had zijn shirt nog steeds vast toen hij binnen het strafschopgebied kwam. Robin zette zich achter de bal en schoof hem naast de paal, aan de verkeerde kant wel te verstaan. In de slotfase viel de gelijkmaker toch, via een schuiver van Pieter in de verre hoek. Het slotoffensief om nog de volle winst binnen te halen leverde niets meer op, zodat we het moeten doen met 1 puntje.

De wedstrijd tussen SPS en WIK eindigde in 0 - 0 zodat alles nog open is in deze poule.