U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge wint weer van S.P.S.

Wemeldinge wint weer van S.P.S.

Bekerwedstrijd eindigt in 3-2 zege.

Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen SPS op het programma. SPS nog bekend van het enerverende, ronkende einde van de vorige competitie, waar wij kampioen werden en zij dus niet.
Dus wisten we dat er misschien nog wel een beetje revanchegevoelens bij de tegenstander zouden zijn. Maar bij SPS waren een aantal spelers gestopt ten opzichte van vorig seizoen en de leiding vond dat ze daardoor kwalitatief minder zijn. Echter op het veld was dit niet zichtbaar, tenminste na een half uur spelen.
Net als vorige week begon Wemeldinge weer goed, werd er aardig gecombineerd en in de 19e minuut een crosspass van Remi tot bij Pieter die keurig binnen schoot, 1-0. Maar na een half uur zakten we weer weg en kreeg SPS kansen, dit resulteerde in de 34e minuut in de gelijkmaker.
De 2e helft was een gelijk opgaande strijd, waarbij SPS op voorsprong kwam 1-2. In de laatste 10 minuten wisten we toch nog de winst te pakken, eerst door een schot van Pieter dat doel trof en daarna in blessuretijd een schitterend schot van Redgey dat Wemeldinge de winst oplevert.

Volgende week in Kerkwerve dus vol voor de winst in de poule gaan.