U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 behaalt eerste punt buitenshuis.

Wemeldinge 1 behaalt eerste punt buitenshuis.

Vlissingen - Wemeldinge eindigt in 3 - 3.

Vandaag naar Vlissingen, het hoofdveld was vanwege de regen afgekeurd, dus moesten we op het kunstgras aantreden.

De eerste 25 minuten gingen gelijk op zonder dat er kansen voor beide ploegen waren en er veel balverlies was. In de 25e minuut de eerste echte aanval en die kwam op onze naam, uiteindelijk kreeg Dennis de bal en die haalde van net buiten de 16 meter uit, buiten bereik van de keeper in het doel, 0-1. Daarna was Wemeldinge een beetje beter, maar de kansjes werden niet benut. Toen de rechtsbuiten voor de zoveelste keer William op het verkeerde been zette, blokkeerde hij hem wat door scheidsrechter Jo-Annes de Bat als penalty werd beoordeeld (wel terecht dachten we vanaf de zijlijn). Deze werd bijna gestopt door Tim, maar hij glipte nog net in het doel, dus 1-1. Dit werd ook de ruststand.

De 2e helft begon met een grote kans voor Vlissingen die niet benut werd, daarna waren er enkele kansen voor ons. Uit een poging van Dennis belande de bal op de voet van de keeper, een schot van Robin werd door een Vlissingenaar net voor de doellijn gestopt. Daarna een periode waarin we een klungelig aan het verdedigen waren, dit leidde tot de 2 – 1 en de 3 – 1.

Ondertussen was Remi in het veld gekomen en gelijk na de 3-1 werd Remi door Barrie en Steven vrij voor de keeper gezet en scoorde hij de 3-2. Een minuut of 10 voor het einde legde Redgey de bal vanaf links keurig op de rechtervoet van Remi en die haalde gelijk uit zoals hij alleen kan, en de bal vloog met een boog over de Vlissingen doelman, 3-3.

In de laatste 5 minuten waren er nog enkele scrimmages voor het Vlissingen doel, maar we kregen de bal er niet meer in, dus moesten we genoegen nemen met een puntje. Over het algemeen moeten we tevreden hiermee zijn, we hebben veerkracht getoond en zijn niet weggespeeld. Alleen er zijn nog gedeeltes van de wedstrijd dat we wegzakken en dan achter de feiten aan lopen. Hopelijk gaat dit de komende wedstrijden over zodat we een hele wedstrijd bij de les zijn.