U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 kansloos in Zaamslag

Wemeldinge 1 kansloos in Zaamslag

Uitwedstrijd eindigt in 3 - 0 nederlaag.

Afgelopen zaterdag op bezoek in het zonnige Zaamslag. De verwachting vooraf was dat we voort zouden gaan op de goede wedstrijd tegen Vlissingen. Dit ondanks dat Zaamslag bovenin mee draait.  In het programmaboekje werd de laatste onderlinge competitiewedstrijd gememoreerd, met doelpunten van Ferry van der Sluis en John Mol, echter toen in de laatste minuut een nederlaag. Dat waren lang vervlogen tijden, seizoen 2000/2001, maar toen werden we wel 5e in de eindstand.

Gelijk na het begin werd al duidelijk dat we voor een kansloze missie naar “den overkant” gekomen waren. De eerste helft werden we volledig zoek gespeeld, resulterend in een 3 – 0 ruststand. Gedurende deze eerste helft heeft de keeper van Zaamslag een afgedwaald schot van Steven gehad en was er een corner, voor de rest zijn we niet in zijn buurt geweest.

De tweede helft werd er iets beter partij gegeven, echter ook toen konden we geen vuist maken. Maar ook Zaamslag kwam niet meer aan scoren toe zodat de eindstand 3 – 0 wordt.

Hopelijk dat er komende zaterdag tegen Kapelle uit een ander vaatje getapt wordt. Onze tegenstanders in de onderste regionen pakken telkens wel een puntje, dus zullen we de mouwen op moeten stropen en dan zeker tegen onze grote buur.

Dus na afloop maar vlug naar huis en met de jeugd naar NAC, waar we een oppermachtig AZ zagen en de laatste 10 – 15 minuten nog een flink aandringend NAC, met enkele leuke situaties vlak voor onze neus. Maar ook NAC kwam er eigenlijk niet aan te pas. Was dit omdat ze de uitslag van onze voorwedstrijd hadden gezien? Het positieve is dat de jeugd genoten heeft en dat dit een hele belevenis voor hun was. Mariska en Suzanne bedankt voor het organiseren en regelen.