U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wederom een thuisnederlaag voor V.V. Wemeldinge

Wederom een thuisnederlaag voor V.V. Wemeldinge

s H. Arendskerke loopt na rust uit naar  0 - 3.

Zaterdag 10 maart kwam ’s Heer Arendskerke op bezoek op de Boenze Boogerd.

Zonder een aantal vaste krachten gingen we start, dat was even wennen, want na 35 seconden werd de bal al op de paal, buiten bereik van Tim, gekopt. In het eerste kwartier hadden we weinig in te brengen maar ’s Heer Arendskerke scoorde niet. Daarna werd het spel iets gelijkwaardiger zonder dat er veel echte grote kansen voor beide ploegen kwamen. Wat opviel halverwege de 1e helft was een vrije trap voor Wemeldinge die niet genomen werd (bal bewoog niet) en waar een speler van ’s Heer Arendskerke mee aan de haal ging. De scheids dacht dat de bal gespeeld werd en dat men dus door mocht gaan. Gelukkig leverde dit geen goal op. Daarna was er nog een schot, buiten bereik van Tim, op de lat. Aan het eind van de 1e helft werd Dennis nog vrij voor de keeper gezet, echter kreeg hij de bal niet voorbij de keeper, zodat we met 0 – 0 gingen rusten.

In de 2e helft begonnen we hetzelfde als de 1e helft maar uiteindelijk werd ’s Heer Arendskerke sterker en in de 56e minuut kwam er een voorzet vanaf links waarbij een speler slecht of helemaal niet gedekt werd, vrij in kon koppen 0 – 1. Daarna kregen we in de 80e minuut nog een kans of eigenlijk geen kans, maar een vlammend schot van Arno dat door de keeper met een flitsende duik uit het doel kon worden gehouden. Maar toen ging Christian in de 87e minuut in de fout en hieruit werd de 0 – 2 gescoord en gelijk daarna wederom slecht verdedigen 0 – 3.

Wederom moeten we een nederlaag slikken. Maurick viel nog uit met een zere knie, hopelijk niet te ernstig want meer blessures kunnen we niet gebruiken. De scheidsrechter vond ons in vergelijk met de eerste wedstrijd van het seizoen (hij floot de wedstrijd thuis tegen Vlissingen) in ieder geval beter voetballen, alleen het afmaken ontbreekt. Laat dit een troost zijn en blijven hopen dat we de komende weken  nog een aantal punten aan het geheel toe kunnen voegen. Al zal komende zaterdag tegen RCS wel heel moeilijk zijn, maar aan de andere kant dit zou wel een mooie verrassing zijn.