U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 in 2e helft ten onder

Wemeldinge 1 in 2e helft ten onder

Bevelanders loopt na rust uit naar 4-1.

Vandaag de terugwedstrijd tussen de kampioenen in de 4e klas A en B van afgelopen seizoen. De thuiswedstrijd hadden we gewonnen dus er was hoop op meer.

We begonnen goed, in de 3e minuut al een goede combinatie tussen Vagelis en Steven die Barrie in schietpositie bracht, het schot was goed op doel gericht, maar de keeper kon de bal tot corner verwerken. Daarna golfde het spel een beetje op en neer zonder grote kansen voor beide ploegen. In de 30e minuut werd Dennis alleen voor keeper gezet, maar ook hier redde de keeper door de bal tot corner te verwerken. Uit de corner van Barrie kopte Robin schitterend de bal net over de lat. In de laatste minuut van de eerste helft werd via een pass van Barrie Steven aangespeeld. Steven slalomde om zijn man en de keeper heen en schoot de bal in doel, 0 – 1. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft lieten we Bevelanders komen, die gingen beter combineren en dit ging dan ook fout. In de 51e minuut werkte Arno de bal weg, maar wel tegen een been van een Bevelander en onhoudbaar voor Tim viel de bal in de kruising, 1 -1. In de 58e minuut een uitgespeelde kans voor Bevelanders die resulteerde in de 2 – 1. Daarna kregen we nog een kans om de stand gelijk te trekken. Uit een corner van Barrie een schitterende volley van Vagelis, maar de bal ging net aan de verkeerde kant van de kruising. Toen in de 74e minuut er wederom een klutsbal via Arno bij zijn tegenstander komt weet die de bal in het doel te werken, 3 – 1. Dan een periode waarin we volop inzet tonen, maar de kansen voor Steven, Robin en Pieter gaan er niet in. Een overtreding van Bryan levert Bevelanders een vrije trap op, rand 16 meter. De bal gaat door het muurtje en stuiterde schlemielig over Tim heen, 4 -1. Daarna nog een kans voor Pieter die net naast gaat en toen was het over en uit en weer een nederlaag.

Op naar de volgende wedstrijd, zoals de eerste helft moet het volgende week een hele wedstrijd want dan moeten we winnen tegen GPC om de aansluiting niet te verliezen.