U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 verliest ook bij Dauwendaele

Wemeldinge 1 verliest ook bij Dauwendaele

In Middelburg eindigt de wedstrijd in 3 - 1.

Om directe degradatie te voorkomen zou vandaag een overwinning goed van pas komen.
Dauwendaele was ook van plan iets recht te zetten na de grote nederlaag vorige week tegen Lewedorpse boys.
De eerste helft was Dauwendaele de betere ploeg en kwam Wemeldinge niet echt in hun spel.
Na 30 minuten was het de rechtsback van Dauwendaele die de stand op 1-0 bracht door een afstand schot van 20 meter.
een mooie goal waarbij Tim kansloos was, daarna nog wat aanvallen van Dauwendaele en op slag van rust kwamen ze ook op 2-0.

Wil Wemeldinge nog wat doen dan moet er meer aanvallend gespeeld gaan worden en dit werd ook gedaan.
Nu werd steeds de snelle Dennis gezocht die voor wat gevaar zorgde.
Maar door foutief uitverdedigen achterin was het de rechtsbuiten die  zo de meegelopen spits kon bedienen en zo de stand op 3-0 bracht.
Nog in de zelfde minuut was het Dennis die uit een mooie steekbal van Robin de stand naar 3-1 bracht.
Ook daarna was het Wemeldinge die de beste kansen had en ging Wemeldinge op zoek naar de 3-2.
Robin was er vlak bij een mooi schot werd door hun keeper fraai gered, ook Dennis kreeg nog een goede kans maar met zijn Chocolade been(links) schoot hij over.
In de laatste minuut nog een scrimmage voor de goal van Wemeldinge die 2x door Tim werd gestopt.

Gezien de hele wedstrijd een verdiende overwinning voor Dauwendaele.