U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 zakt naar de laatste plaats

Wemeldinge 1 zakt naar de laatste plaats

Walcheren met 0 - 6 veel te sterk.

Vandaag, 21 april, de wedstrijd tegen Walcheren, de uitwedstrijd hadden we ruim verloren dus wat moesten we vandaag weer verwachten?
Het was al gelijk duidelijk na 5 minuten spelen werd de bal uit een goede combinatie van de Walcheren spelers op de bovenkant van de lat bij Tim geplaatst. Daarna was het Christiaan die met een schitterende pass Dennis alleen voor de keeper zette. Dennis raakte de keeper, dus net geen goal. Daarna werd duidelijk dat Walcheren een maatje te groot was. Voornamelijk door verdedigingsfouten werd 3 x maal gescoord. Deze fouten werden ook afgedwongen door goed combinerend spel van Walcheren. Toch kregen we nog een kans om terug te komen, via een schitterende vrije trap van Barrie die de keeper met moeite kon stoppen echter het zat gewoon niet mee. Vervolgens bepaalde Walcheren de ruststand op 0-4.

Gedurende de 2e helft was er niet veel meer te beleven, Walcheren vond het wel goed en Wemeldinge was niet bij machte om gevaarlijk te worden. Doordat de buitenspelval niet lukte kon Walcheren 0 – 5 maken en even later werd het ook nog 0 – 6. Dit werd de eindstand.
Na bijna de gehele competitie niet op de laatste plaats te hebben gestaan gebeurt dit nu wel, Lebo won bij GPC en doet ons deze over. Hopelijk niet voorgoed, op naar RCS.