U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»R.C.S. veel te sterk voor Wemeldinge 1

R.C.S. veel te sterk voor Wemeldinge 1

Met ook nog een aantal foto's van R.C.S.-fotograaf Roy Dassen.

Vandaag op bezoek in Oost Souburg bij titelkandidaat RCS.


Thuis maar nipt verloren met 0-1, kunnen we dit herhalen was de grote vraag? Met Dies en Martijn in de basis en volop in de verdedigende stellingen begonnen we de strijd, echter eigenlijk vanaf het begin af aan was het duidelijk dat RCS een missie had. Zij moeten Yerseke onder druk blijven zetten in de hoop dat die een fout maken en zelf blijven winnen. De eerste kans was dan ook voor RCS in de 3e minuut, maar het duurde tot de 11e minuut voordat ze wisten te scoren 1 – 0. Toen een kans voor Wemeldinge, Dennis stelde Maurick in de kans om uit te halen, maar zijn schot werd door de keeper gered. Daarna ging het snel 2 – 0, 3 – 0, toen toch nog weer enkele kansen voor Wemeldinge, maar wederom was het RCS dat aan scoren toe kwam. En dat was niet mis, 8 – 0 ruststand.


Toch was het eerste half uur niet eens zo slecht, alleen we scoren niet, voetballend bleven we lekker mee doen, goede combinaties, maar we verdedigen slordig en daar profiteren de tegenstanders van. 
De 2e helft was er niet meer veel te beleven, Wemeldinge kon niet en RCS wilde niet en RCS scoorde maar 1x zodat de eindstand 9-0 werd.

Lebo kreeg het weer voor elkaar om een puntje te pakken, dus die staan nu 2 punten voor en een wedstrijd minder, wordt nog een hele opgave om directe degradatie te gaan ontlopen. Maar hopelijk gaat het de komende weken nu weer eens meezitten en gaan we ook scoren zodat we niet constant achter de feiten aanlopen en toch nog in de nacompetitie belanden.

 

Foro's met dank aan fotograaf Roy Dassen (R.C.S.)

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Naar de Top

© VV Wemeldinge 2018