U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 verliest ook in Koudekerke

Wemeldinge 1 verliest ook in Koudekerke

V.C.K. wint met 6 - 1.

Zaterdag 5 mei de inhaalwedstrijd tegen VCK in Koudekerke. Wat valt er te verwachten? Niet veel, want na 10 minuten keken we alweer tegen een 2 – 0 achterstand aan. Deden we dan helemaal niets, jawel daarna werd het iets beter en konden we redelijk meedoen, al was VCK wel gevaarlijker, maar o.a. een schitterende redding van Tim hield hun van scoren af. Uit een corner van Barrie een kopbal van Redgey die door de keeper gered werd. In de 45e minuut een voorzet van Tjeu en een schot van Redgey net over. In de blessuretijd een dieptebal van Robin die Redgey bereikte en die zag Barrie vrij staan en die bedacht zich geen moment, 2 – 1 en rust.

Maar in de 2e helft deed VCK er een schepje bovenop en viel er van Wemeldinge zijde weinig te genieten. VCK liep rustig uit naar een 6 – 1 eindstand en wederom was het teleurstelling alom.

Dan van de week allemaal maar opladen voor de wedstrijd komende zaterdag in en tegen Lebo, deze moet gewonnen worden willen we nog enige kans maken om directe degradatie te ontlopen. Kom op jongens, mouwen opstropen en er tegen aan, misschien komt het dan toch nog goed.