U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 pakt strohalm

Wemeldinge 1 pakt strohalm

1-2 zege op directe concurrent Lewedorpse Boys.

Zaterdag 12 mei de strijd om de rode lantaarn, wie degradeert er gelijk en wie gaat er de nacompetitie in? Aan het begin van de wedstrijd staan we 2 punten achter, de laatste weken veel goals tegen gehad, dus te hopen dat Jordan zijn mannen heeft op kunnen laden.

Het was te merken dat er veel op het spel stond, zenuwachtig werd door beide ploegen de strijd aangegaan, Wemeldinge kreeg iets betere kansen, Lebo was wel meer aan de bal. We kregen een aantal corners achter elkaar maar konden niet scoren. Tot de 25e minuut toen Robin Tjeu de bal toespeelde uit een vrije trap en Tjeu gaf keurig voor zodat Bryan de bal in het doel kon koppen, 0-1.
Daarna kregen we nog wel enkele kansen, maar scoren lukte niet. Op slag van rust kreeg Lebo nog een kans, maar die werd door Tim gered. Daarop gaat Steven er met de bal vandoor en zet Dennis vrij voor het doel echter lukt het Dennis niet om de bal in het doel te krijgen, dus 0 – 1 ruststand.


Gelijk aan het begin van de 2e helft een opdringend Wemeldinge, resulterend in een schot van Pol dat de keeper niet kan verwerken, maar uiteindelijk door een verdediger uit het doel wordt gehouden. Daarop wordt Lebo sterker, maar we houden stand. Tot na een kwartiertje Bryan geblesseerd raakt en vervangen wordt, de organisatie even zoek is en hier maakt Lebo gebruik van, 1-1. Daarna ruikt Lebo de mogelijkheid om door te drukken, echter Tim houdt de bal(len) uit het doel. Uit een van de onderschepte ballen wordt Dennis aangespeelt en die gaat ervandoor met de bal. In het strafschopgebied wordt hij door een verdediger omver gelopen, de scheids twijfelt niet, penalty. Robin zet zich achter de bal en schiet snoeihard de bal in het doel, 1 – 2. Nu nog een kwartiertje stand houden en de punten zijn binnen. Dat viel niet mee met alle lange ballen voor het doel, maar het is gelukt, de overwinning is binnen.

Met veel inzet en hard werken is het gelukt, goed gedaan jongens jullie hebben laten zien dat jullie er voor kunnen gaan. Nu nog twee finales om in ieder geval nacompetitie te halen. Maar in theorie kunnen we ook nog naast GPC komen, dus hopen dat we nog 6 punten pakken (en GPC geen) in de eindspint, hebben we tenslotte ervaring mee, zoals vorig seizoen.

 

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Naar de Top

© VV Wemeldinge 2018