U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Nipte nederlaag Wemeldinge tegen Zaamslag

Nipte nederlaag Wemeldinge tegen Zaamslag

Sterke 2e helft niet genoeg voor een punt.

Zaterdag 19 mei komt Zaamslag op bezoek, dit is een van de topploegen uit deze klasse, dus de verwachting is “een moeilijke middag”.

Voor de aanvang van de wedstrijd werd eerst een minuut stilte gehouden voor Nigel Beenakker die afgelopen zondag verongelukt is en die enkele jaren speler van onze vereniging was.

De eerste helft hadden we niet veel in te brengen en was Zaamslag duidelijk een maatje te groot. Dit leidde dan ook tot een ruststand van 0 – 3. De tweede goal was een schot van ruim 30 meter en Tim die iets voor zijn doel stond waardoor de bal net onder de lat verdween. Er was in de gehele eerste helft maar een klein kansje voor ons, Dennis kreeg een duwtje en een vrije trap, Steven schiet deze goed in, maar de keeper weet de bal tegen te houden.

In de tweede helft toch wel een ander beeld, een veel agressiever Wemeldinge, en Zaamslag die afgetroefd wordt. Dit leidt tot een aantal kansen; een voorzet van Dennis waarbij Jan de bal net over kopt, een vrije trap van Barrie die door de keeper net gered kan worden. Dan een corner van Barrie die door Arno binnengekopt wordt, 1 – 3. Een schot van Robin van 35 meter dat met moeite door de keeper gestopt wordt. Een corner van Steven levert een scrimmage op waarbij Pol de bal in het doel weet te werken, 2-3. We probeerden het gelijkspel eruit te slepen, maar helaas een schot van Jan gaat net mis, een pass van Vagelis zet Jan vrij voor het doel maar de keeper redt. Dus blijven we zonder punten achter.

Nu volgende week nog de uitwedstrijd tegen Kruiningen. Met zoveel inzet en iets effectiever voor het doel als in de 2e helft moet er nog een puntje of misschien wel drie inzitten. Kom op mannen nog eenmaal opladen voor deze wedstrijd.