U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 gedegradeerd naar de 4e klas

Wemeldinge 1 gedegradeerd naar de 4e klas

Ploeg komt dramatische start tegen Kruiningen niet meer te boven.

Vandaag vechten voor onze laatste kans om in de 3e klas te blijven via de nacompetitie. Onder een fel schijnend zonnetje en een daarbij behorende heerlijke temperatuur begonnen we.


Maar het eerste kwartier kwamen we er weer niet aan te pas, te slap en ongeïnteresseerd. Dit leidde dus tot een 2 – 0 achterstand via slecht verdedigen en dat iemand een corner vrij in kon koppen. Daarna werden we wakker, we kregen enkele kansen en konden tegenwicht geven, maar tot een doelpunt leidde dit niet. Dus werd de ruststand 2 – 0.

In de 2e helft iets meer inzet van Wemeldinge en er kwamen zo nu en dan kansjes. Een slalom van Steven en het terugleggen van de bal leidde tot een bijna kans van Dennis, daarna een schitterende afronding van Dennis, 2 – 1. Als vervolg hierop gingen we meer en meer in de aanval. Maar we kregen de bal er niet in, een schot van Steven eindigde achter de keeper omdat de bal door zijn benen rolde. Kruiningen schoot nog op de lat, waarna uit de tegenaanval een schot van Robin net naast ging. Maar toen toch weer een afwachtende houding in de verdediging en daar maakte Kruiningen gebruik van, 3 – 1. Eigenlijk gelijk daarop kregen we een corner, Steven nam deze en Robin kopte de bal schitterend in de goal, 3 – 2.
Toen moest er nog geknokt worden om de gelijkmaker binnen te krijgen, maar dat lukte niet, dus werd de laatste wedstrijd van dit seizoen verloren.

Toen wachten wat Lebo gedaan had, na een minuut of tien, vijftien kwam de mededeling 2 – 1 gewonnen van Bevelanders. Dit houdt in dat we na een jaar derde klas gelijk weer teruggaan naar de 4e klas. Gewogen en te licht bevonden of toch iets te laconiek opgenomen? We zullen het niet weten, maar dat we opnieuw in de 4e klas moeten beginnen is duidelijk. Dus een vervelend slot van dit seizoen, op naar de zomervakantie en daarna alles opladen om in de 4e klas gelijk op niveau mee te gaan draaien.

 

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Naar de Top

© VV Wemeldinge 2018