U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Slecht begin Wemeldinge 1 in de bekerstrijd

Slecht begin Wemeldinge 1 in de bekerstrijd

Waarde neemt de 3 punten mee naar huis (2 - 4)

Een slecht begin van het seizoen voor Wemeldinge. De ploeg was duidelijk nog niet wakker om 14:30 uur, want er was nog geen minuut verstreken of de bal lag al in het doel, al was dat ook wel te danken aan een inschattingsfout van onze doelman.
Voetballend liep het allemaal nog niet zo lekker in de beginfase en Waarde had zelfs nog verder uit kunnen lopen door enkele goede mogelijkheden. In het laatste kwartier voor rust kwam Wemeldinge wat beter in de wedstrijd wat zelfs nog de gelijkmaker opleverde door Robin van der Linden. Heel Waarde appeleerde voor buitenspel maar had geen rekening gehouden met de nieuwe buitenspelregels (was eenzelfde situatie als wijzelf vorig seizoen uit bij Walcheren hadden).

Was voor rust Waarde de betere ploeg, na de pauze waren de rollen omgekeerd. Toch kwam de geelzwarte ploeg weer op voorsprong toen de bal met veel precisie in de verre hoek gekruld werd. Toch kwam Wemeldinge daarna weer op gelijke hoogte door goed doorzetten van Kevin Delgado die de bal vervolgens uit een moeilijke hoek binnen schoot. Ook hierover weer de nodige discussies omdat de Portugese keeper van Waarde vond dat hij al een hand op de bal had. Na de gelijkmaker had je het gevoel dat het voor Wemeldinge er op en er over zou worden. Echter de ploeg vergat zichzelf te belonen door een aantal fraaie kansen om zeep te helpen. En in de slotfase krijg je dan te maken met de voetbalwet. Een uitval van Waarde betekende de 2-3. En de hoop op een puntje kon kort daarna prullenbak in toen Waarde met een fraai balletje op 2-4 kwam.

Het bekeravontuur lijkt al snel te eindigen. Volgende week uit naar Alliance dat de punten afsnoepte van Kruiningen.

 

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Naar de Top

© VV Wemeldinge 2018