U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Ook 2e bekerwedstrijd VVW 1 gaat verloren

Ook 2e bekerwedstrijd VVW 1 gaat verloren

Alliance wint thuiswedstrijd met 2 - 1.

Na de nederlaag van vorige week tegen Waarde moest Wemeldinge nu naar Roosendaal om Alliance partij te geven. Deze ploeg stond inmiddels op 3 punten na een ruime zege op Kruiningen.

Op het bijveld in Roosendaal (het hoofdveld was nog onbespeelbaar) gaf Wemeldinge goed partij aan de thuisploeg, en had zelfs de beste mogelijkheden in de eerste helft, maar zowel Kevin als Redgey hadden het vizier nog niet scherp. Zo gingen we met 0 - 0 de rust in.
In de 2e helft ging het al in de beginfase fout toen een botsing tussen Robin en Tim er toe leidde dat de bal uit Tim's handen precies voor de voet van een aanvaller terecht kwam 1 - 0. Later werd het ook nog 2 - 0 door geklungel achterin. In die periode kreeg vooral Alliance een aantal kansen maar Tim, die prima stond te keepen, hield al die ballen uit zijn doel. Naarmate de wedstrijd vorderde was het Wemeldinge dat het spel maakte, ook omdat de krachten bij de thuisploeg aan het wegvloeien waren. Toen ze ook nog eens met 10 man kwamen te staan na een blessuregeval (en al 3x gewisseld) kwam Wemeldinge terug in de wedstrijd door een doelpunt van Maurick. Een gelijk spel had er zeker ook nog in gezeten maar de kansen werden opnieuw niet benut. Eindstand 2 - 1.

Volgende week de laatste bekerwedstrijd, uit bij Kruiningen.