U bevindt zich hier:Teams»Senioren»Veteranen VE1»Zes uit twee voor de Wemeldingse veteranen

Zes uit twee voor de Wemeldingse veteranen

S.S.V. '65 op eigen terrein met 4-5 verslagen.

 De veteranen gingen voor de tweede uitwedstrijd naar Goes om een bekende tegenstander te treffen. De laatste seizoenen werd er immers regelmatig geoefend tegen SSV. Veel geheimen had deze ploeg dus niet en het zou een lastige klus worden om dit team te verslaan, omdat er geen zwakke plekken in zitten.

De eerste 20 minuten waren voor de rooien. Wemeldinge speelde een klasse beter dan SSV en kwam via Niels de Kok (achter het standbeen langs geschoten) en Gerard Pilon op 0 - 2. Op het moment dat er nog weinig te vrezen was van SSV speelde Louis Crijns te kort terug op doelman John Verbrugge en daarmee hielpen we de blauwe ploeg in het zadel (1 - 2). Het was billenknijpen tot aan de rust. Niets ten nadele van Louis overigens als je bekijkt hoeveel gevaar hij onschadelijk maakt.

Hoewel Wemeldinge beter uit de rust kwam dan dat zij er in gingen kwam toch de 2 - 2 en een achterstand was ook goed mogelijk geweest. Wemeldinge pakte de draad echter weer goed op en opvallend was dat verdedigers Louis en Peter Maas in de aanvoer aan de basis stonden van de ommekeer. Eerst kon Marco Elshout tot scoren komen en even later tekende Niels voor zijn tweede van de avond (2 - 4). Kat in 't bakkie? Nou nee, SSV had Markees Zuidweg in de gelederen en die was na de foutieve terugspeelbal in de eerste helft nog eens goed voor twee doelpunten in de tweede helft. Hij sust je in slaap en slaat dan meedogenloos toe... Maar goed, vlak na de 4 - 4 scoorde Gerard ook zijn tweede en toen brak er iets bij de Goesenaren. Met nog zeven minuten op de klok kwamen zij deze nieuwe achterstand niet meer te boven.

Donderdag 4 oktober kan het vierde op ramkoers komen tegen Kapelle. Gaan de veteranen meedoen om de hoofdprijs dit seizoen?

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Naar de Top

© VV Wemeldinge 2018