U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge 1 en Apollo '69 1 delen de punten

Wemeldinge 1 en Apollo '69 1 delen de punten

Wedstrijd in 's Gravenpolder eindigt in 1 - 1.

Deze zaterdag op bezoek in ’s Gravenpolder, Apollo had wat leeftijd betreft heel veel jaren ingeleverd. Op de website van Apollo werden even herinnert aan twee seizoenen terug toen Apollo Wemeldinge in de competitie 2-maal versloeg en wij uiteindelijk kampioen werden. Dus we waren gewaarschuwd.

De hoop was dat we zouden spelen zoals vorige week het eerste half uur. Dit heeft er deze wedstrijd niet ingezeten, het was de gehele wedstrijd een redelijk onrustig spel. Het leverde vanuit Wemeldinge kant best wel een aantal bijna kansen op. Er werd redelijk gecombineerd maar de eindpass of de kans voor de goal bleef uit.

In de 8e minuut kregen we een teleurstelling te verwerken, eigenlijk de eerste keer dat Apollo richting Tim kwam. Vanaf de linkerkant kwam de bal voor en op ongeveer 20 meter nam een Apollo speler de bal ineens op de slof en hij verdween buiten bereik van Tim in het doel, 1 - 0. Gedurende de rest van de 1e helft kwamen dus tot een eind maar net niet zodanig dat we kansen creëren. En als er een keer een kansje kwam dan kregen we de bal niet echt op of in doel. Apollo kreeg in de 1e helft ook nog enkele kleine kansjes, maar ook die leverden geen doelpunt op, dus ruststand 1 – 0.

In de 2e helft was Wemeldinge wel beter, maar ook weer onzorgvuldig met de mogelijkheden om te scoren. Totdat Robin een keer goed doorging, richting het Apollo doel en een vrije trap verdiende. Steven zette zich met zijn linker achter de bal en als een streep vloog de bal het doel in, 1 – 1. Daarna kregen we nog een aantal kansen, maar ook Apollo in de laatste 10 minuten, maar er werd niet meer gescoord.

Dus het eerste gelijkspel deze competitie is een feit, 2 puntjes verloren op naar volgende week dan komt Wolfaartsdijk op bezoek op de Boenze Boogerd.