U bevindt zich hier:Teams»Senioren»VV Wemeldinge 1»Wemeldinge - Wolfaartsdijk eindigt in bloedeloze 0-0

Wemeldinge - Wolfaartsdijk eindigt in bloedeloze 0-0

Wemeldinge 1 verliest de aansluiting met de koplopers

Zaterdag 6 oktober kwam Wolfaartsdijk (getraind door onze voormalige trainer Arjan Sandee) naar de Boenze Boogerd. Zij hadden nog 0 punten dus was alles eraan gelegen om minimaal een punt mee terug naar huis te nemen.

Bij ons ontbraken Robin (werk) en Maurice (blessure) waardoor er wel enig vernuft en denkvermogen ingeleverd was. Dit was gedurende de gehele wedstrijd duidelijk te merken. In de eerste helft was Wolfaartsdijk eigenlijk de bovenliggende partij zonder echt grote kansen te krijgen. De grootste kans was voor hun na slecht verdedigen van Wemeldinge zijde. Misschien had het anders gelopen als in de 3e minuut Steven de bal goed geraakt had toen hij alleen voor de keeper kwam na een pass van Kevin aan Tjeu die de bal keurig voorzette, maar dat zullen we nooit weten. Daarna was het allemaal niet best, rust 0-0.

In de 2e helft leek Wolfaartsdijk moe, kregen we best wel een aantal kleine kansen, maar buitenom een bal van Jan tegen de paal kregen we de bal er niet in. Daartegenover stelde Wolfaartsdijk ook nog een bal op de paal en Tim die met twee goede reddingen de bal uit het doel hield.

Dus was het eindresultaat 0-0, wij verliezen onnodig twee punten en Wolfaartsdijk wint een puntje. Na het eerste half uur tegen Domburg valt er nog niet veel te genieten, hopelijk volgende week tegen Nieuwland een nieuwe start.

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Naar de Top

© VV Wemeldinge 2018